Feng Shui élethelyzetek és visszajelzések

Miben tud Neked segíteni a Feng Shui tanácsadás?

Egy elakadás, mindent borít.

Amikor megkerestem Benedeket, azzal a kéréssel írtam neki, hogy a 8 éve tartó szingliségem okát segítsen megkeresni és lehetőség szerint, csináljunk helyet az életembe egy társnak a Feng Shui technikával.

Az első találkozáskor végtelen türelemmel és figyelemmel fordult felém. Hamar kiderült, hogy otthonom kialakítása nem az én oldalamon áll, így egy hosszú listát kaptam arra, miket lenne hasznos átalakítanom ahhoz, hogy az életemben elinduljon az áramlás, nem csak kapcsolati téren. Az egyetlen hely, ami „rendben” volt, az az utazás és segítők, ezzel sosem volt hiba. És a barátnőm szerelemvirága amit rám bízott amikor megtalálta élete párját. Na az jó helyen volt… Az én szerelemsarkomba. (Azóta átköltözött a segítők részlegbe :))

Benedek lelkesítő támogatása olyan könnyed és megengedő volt, hogy már aznap elkezdtem az átalakítást.

5 hónapja az életem teljesen megváltozott. Tudatosabban használom a környezetemet, azonnal észreveszem, amint önszabotáló káoszt csinálok magam köré és figyelmeztetem magam: „Hohó.. most ez nem engem támogat!” Új munkákat kaptam, amiket nagyon élvezek, a családommal javult a kapcsolatom. A munkaeszközeimet, amik eddig szerte szét hevertek a lakásba, most használom.

Hálás vagyok Benedek segítségéért, hogy mind a mai napig kérdezhetek tőle, hogy amikor valamit nem tudok, azonnal válaszol, vagy feltesz néhány zseniális kérdést, amiből meg lesz a megoldás. Hogy mire? A BÁRMIRE!

A társ, még ugyan nem mutatkozott be, de a kiskutyám kiköltözött a mindent betöltő helyről, jómagam pedig lassabban járok, többet mosolygok, kevesebbet káromkodok és összességében kiegyensúlyozottabb vagyok. Az élet szerelme megérkezett.

Keressétek Benedeket, ha úgy gondoljátok, egy elakadásotok biztosan van ;).

Köszönöm Benedek!

Orsi

Házassági krízisben voltam amikor Benedek ellátogatott az otthonokba.

A hálószobát (bőség) rendeztem át első körben, aztán a nappaliban a hírnév, a konyhában a segítők területével foglalkoztam sokat.

Karrier szinten hamar elindult a változás. Az én szakmámban a nyár általában uborka szezon, az ügyfeleim nyaralnak, de 6 év után ez az első nyár, hogy viszonylag sokan a szabadságaik ellenére járnak hozzám.

Ezután 2-3 héttel iszonyatos mélypontra kerültem. Ebben az időszakban volt a 10. házassági évfordulónk. Tele voltam fájdalommal, szomorúsággal. Elkezdett dolgozni a gyász.

Ismét eltelt pár hét mire a romantika/párkapcsolatok területével képes voltam foglalkozni. Ez a szoba a kislányom szobája, a sok játék miatt is nehéz volt ebbe belevágni, de végre ezzel a területtel is elégedett vagyok. Tetszik, szép, hangulatos.

Kíváncsian várom a hatást, nyitott vagyok a változásra, beengedem, megengedem magamnak a jó párkapcsolat manifesztációját.

Márti

Benedeket közel 7 hónapja kértem meg, hogy nézzen rá a lakásunkra, és kiemelten a kapcsolat terére. A lányommal lévő nehéz kapcsolódás mögött sok mindent tudtam, viszont úgy éreztem, hogy valami még nincs a látókörömben. Benedek felmérte a teret, beleértve a lányom szobáját, és rögtön számos „hibát” talált Feng Shui szempontból. Ahogy leírta a problémát a látottak alapján, azt éreztem, hogy mindent tud. Több változtatási javaslatot is tett, amik közül néhányat azonnal át is alakítottunk, és a többi sem váratott sokáig magára. A változás szinte azonnal beindult, mintha valami láthatatlan energia átrendezte volna a teret. A lányomban lévő és a helyzeteknek kevésbé megfelelő erőteljes ellenállás megszűnt.

Hetek elteltével egyre nyitottabbá vált irányomba. Bennem is sok minden változott, jobb megértésem lett felé. Hónapokkal később több alkalommal tapasztaltam azt is, hogy szeret a közelemben lenni, és önfeledten beszélgetünk, együtt nevetünk.

Hálás vagyok Benedeknek, hogy rávilágított pár dologra, és magas szaktudásával, empátiájával segített elindulni ezen az úton.

Móni

Már rég ismertem hallomásból a Feng Shuit. de eddig őszintén szólva szkeptikus voltam a hatékonyságáról. Benedekkel véletlenül találkoztam és elkeseredettségemben nyitottam, és adtam egy esélyt annak, hogy így nézzünk rá a többrétű problémáimra.

Lépésről lépésre végigmentünk minden életterületen annak tükrében, hogy milyen változásokat kell elvégeznem a lakásban. Közös konzultációinknak köszönhetően szépen lassan elkezdtek az életemben és egészségemben is változások elindulni. Energikusabb, egészségesebb lettem, és magánéletemben, karrieremben is szépen elindultak a pozitív változások. Minden konzultáció alatt rám szabottan kerestük a legmegfelelőbb megoldásokat, figyelembe véve a lakás adottságait és anyagi lehetőségeim is.

Benedek segítőkész, figyelmes hozzáállása, és mindig nyugodt, higgadt jelenléte is sokat segített a folyamatban a szakmai tudása, tapasztalata mellett. Ha pedig elakadok, kérdéseim vannak a mai napig segítőkészen támogat. Hálás vagyok a sorsnak, hogy találkoztunk és nyitottam erre a folyamatra. Egyértelmű, hogy mostantól életem része lesz a továbbiakban is a Feng Shui szemlélete, rendszere 🙂

Nyugodt szívvel ajánlom Benedek Feng Shui konzultációit annak, aki valódi, hosszútávú megoldást szeretne találni kihívására, legyen szó bármilyen életterületről.

Tünde

Felvetődött az az érzés az életemben, hogy haladnak a dolgaim, de valahogy döcögök csak. Régről megvolt még az az érzés, hogy gurul a kerék, most azt éreztem, hogy ugyan halad előre de mindig van egy nagyobb döccenés és így haladok tovább.

Benedek eljött a munkahelyemre és körbenézett. Megbeszéltük ezeket a dolgokat és elkezdtünk dolgozni.

Két óra alatt körbementünk a rendelőn és átbeszéltük az általam érzett hiányosságokat amikre kaptam Fengh shui segítségével áthidalható válaszokat.

Beszélgettünk képekről, szimbólumokról, növényekről, kristályokat helyeztünk el, áthelyeztünk néhány bútort, „leszigeteltünk” néhány energiakiengedő helyet. A változás pár napon belül érzékelhető volt.

Nekem személy szerint azonnal meghozta azt a megkönnyebbülést amit eddig hiányoltam. Feltöltött energiával, olyanokra volt erőm, amikre addig hónapokat készültem.

Munkatársak boldogan, kicsattanó hanggal hívtak fel amikor egy egy alkalommal pár dolgot megvalósítottam a megbeszéltekből, hogy mekkora öröm most bemenni dolgozni.

És még nem értünk minden feladat végére 🙂

Tiszta szívemből ajánlom a közös munkát Benedekkel, mert célirányosan halad, feltárja a problémát és segít az alakulásban is.

Réka

Nálunk sikerült felforgatnod a lakást, nagyon lelkesen vetjük be magunkat a változtatásokba. Nem ismerek az otthonunkra, és örülök, hogy használható és élhető terek alakulnak ki, belakjuk az eddig pangó területeket, és nem szorongunk a szűk szobákban / galériákon. Mindenképpen hasznos volt ez a nagy löket, meglepően sok dolog változik meg általuk egy csapásra. A születés előtt ez éppen jókor jött.

Persze a külső folyamat lelkileg is felkavaró, rendező hatású – ami nem mindig fájdalommentes, de jó irányba visz.

Miklós

Szia Benedek! …nagy részét meg is csináltuk pár hét alatt és én úgy gondolom, hogy haladunk is előre az úton. A férjem megfogalmazta magának, hogy a munkahelyével mi a problémája és mit szeret benne és rájött, hogy van lehetősége változtatni. Első körben maradni szeretne és a sarkára állt. Úgy volt vele, hogy ha nem jön be, akkor keres mást. Ez nagy dolog ám. Beszélt a vezetőjével és kifejezetten jól sült el a dolog. A viszonya a lányunkkal sokat javult. A lányunk közben nagyon nyitott lett a világra és a nyáron rengeteg barátja lett, illetve régi barátságok lettek nagyon szorosak. Azt mondta, hogy nála ez tutira a Feng Shui miatt van 😃 és nagyon lelkesen gondozza az elhelyezett növénykéjét. Egészségügyi kérdésben a halogatott kivizsgálások és utánajárások szinte mind megtörténtek vagy már be vannak osztva a következő időszakra. Így vannak fontos válaszok és csupa megoldható probléma. Az egyetlen szégyenfolt a garázs maradt… 😃😃De azt a férjemnek kell elrendeznie és most azt mondta, hogy mielőtt téliesítünk, megcsinálja, mert utána tavaszig biztos nem fog hozzányúlni. Na hát erre még befizetek 😉 Szóval összességében több pozitív változás is van, de nyilván ez csak az út eleje.

Ildi

Emberek, életek, helyzetek: amikor a Feng Shui elkezd működni

'Rossz viszony a kamaszodó lányommal...'

Élethelyzet:

’Szeretnék jobb viszonyba kerülni és kevesebb konfliktust a kamaszodó lányommal.’

Mit láttam a konzultáció során az otthonukban?

M. otthonába érve az előzetesen átküldött alaprajzból azt láttam, hogy a ’Kapcsolatok’ területe a belső térben/ből lényegében hiányzik, és egy kinti, az időjárás miatt poros, sivár teraszon van ennek a területnek a zöme. A 12 éves lány szobájában feltűnt, hogy a szoba tele van árammal (TV, computer, lámpák, légkondi, erkély korlát világítás, stb.), ami nemcsak valódi, de átvitt értelemben is ’feszültséget’ generál. Kapcsolatuk valóban feszültséggel teli volt, a gyereknek pedig éjszakánként hasfájásai voltak az EMF sugárzástól.

Mi az, amin változtattunk?

M.-nek megmutattam ezt a helyzetet és elkezdtünk változtatni a teraszon, ahol részben már cserére érett kinti bútor (kifelé, nem egymásra néző kerti rattan-székekkel), részben elszáradt növények voltak. A Kapcsolatok területe a Föld elem, így új növényeket vettünk, és a kislány ágyát is – amennyire a szoba engedte – áthelyeztük. A terasz ’felújítása’ óta nemcsak harmonikusabb kettejük kapcsolata, de a kislány is szívesebben van kint a teraszon is, barátnőivel és dolgoznak a szoba további áramtalanításán. A szobaajtó és az ablak egyvonalban léte miatt piros szalaggal átirányítottuk a Csi energiát, hogy ne csak be és rögtön kimenjen, de járja be a szobát az energia. 

A lakásbejárás során M. számos egyéb dologgal is szembesült saját életükből, ahogy kérdeztem és mutattam neki dolgokat a lakásban látható tárgyakon keresztüll. Így a ’Hírnév’ és a ’Karrier’ területein is alakítottunk, mivel M. úgy érezte, hogy neki nincs igazán ’helye’ dolgozni (korábbi dolgozószobáikat a két gyerek kapta meg), míg férje ’egyhelyben teker’ a munkahelyén (szobabicikli a Karrier területén ezt elég pontosan tükrözte). 

Milyen eredmények lettek?

M. a javasolt változtatásokat elég hamar elvégezte, és néhány héten belül komoly, pozitív változások történtek. Kislányával a viszonya sokkal harmonikusabbá vált; férje új munkalehetőségeket kapott a cégnél miután M. rövid időn belül eladta a szobabiciklit; Ő pedig új projekteket és munkákat tudott bevonzani az új íróasztala stratégikus pozícionálásával. A terasz pedig megújult.

'Elég volt a szingliségből, partnert szeretnék!'

Élethelyzet:

O. szeretett volna hosszú évek óta tartó szingliségéből újra párkapcsolatban élni valakivel és szakmailag is szeretett volna új vizekre evezni.

Mit láttam a konzultáció során otthon?

O. egylégterű stúdiólakását szereti, és jelenleg csak a kutyájával osztja azt meg – érdekes volt megfigyelni, hogy lényegében hely sincs nagyon egy másik társ számára, így ezen is dolgoznunk kellett. A lakásban gyakran tart workshopokat kisebb társaságoknak, és a lakás kinézete is inkább hasonlított egy irodára, amiben néha alszanak is, mintsem fordítva: egy otthon, amiben néha emberek dolgoznak. A Kapcsolatok területen egy zsúfolt, rendezetlen ruhásszekrény, néhány kaktusz (a szúrós szimbólum nem kedvez a kapcsolatoknak) és egy, a barátnője számára gondozott kedves szerelemvirág volt (a barátnő ennek megfelelően nagyszerűen érzi magát a párkapcsolatában, amíg O. gondozza a növényét) , és további olyan szimbólumok voltak, amelyek nem támogatták O. egy új romantikus kapcsolat kialakításában.

Szakmailag a Karrier területén takarítószerek voltak, és látszólag semmi sem utalt arra, amivel foglalkozni szeret. A Tudás és Bölcsesség területén a konyha volt, de azon belül is jelentős területet kapott egy játék Lego, ami szintén nem segítette a helyzetet. Dekorációban csupa olyan dolog volt O. falain és hűtőszekrényén, amelyeket valakiktől kapott, de nem igazán illettek hozzá, vagy gondolta ő maga, hogy az pozitívan szól róla és hozzá.

Mi az, amin változtattunk?

O. nagy elánnal látott neki a lakás átrendezésének: a nappali-háló-dolgozóként funkcionáló szobában némi átrendezés után áttolta az ágyát a Kapcsolatok terültre; rendezte a növényeket és a szekrényét; és megfelelő romantikus dekorációval látta el az adott területet. A Karrier területét is rendezte, valamint levette azokat a fali dekorációkat, amiket csak ’megtűrt’, de nem igazán ő választott magának. A lakáson gyorsan átáramló Csi-t egy növényszigettel és rejtett piros szalaggal ellensúlyoztuk.

Milyen eredmények lettek?

Az átrendezésnek hála valóban csalogatóbbnak tartja a Kapcsolatok területet – és a nagy Ő is hamarosan megérkezik. Különböző munkalehetőségekkel kezdtél el megkeresni, és saját bevallása szerint többet olvas, amiből pedig tanul. Új hobbijából jobban látja már, hogy miként lesz valódi bevétele és munkája. Az elmúlt hetekben pedig számos, váratlan helyről érkező szakmai megkeresést kapott az új szakterületével kapcsolatban, plusz bevételeket is eredményezve ilyen módon. Ami talán a legnagyobb változás, hogy felismerte, hogy a jelenlegi lakása ugyan elkezdte őt támogatni a különböző átrendezésekkel, mégis szüksége lesz egy nagyobb térre, amely még inkább támogatja párkapcsolati ambícióit és egyéb törekvéseit.

'Miért nem találok párt már magamnak?'

Élethelyzet:

T. részben egészségét szerette volna helyreállítani, részben pedig az általa érzékelt ’állóvízet’ a karrier és a párkapcsolatai terén újra mozgásba hozni. ’Tisztánlátást, előre haladást’ akart mindkét területen.

Mit láttam a konzultáció során az otthonában?

T. lakása rendezett, azonban feltűnt, hogy a nappalija barátságos, otthonos, miközben a hálószobája (ami a Kapcsolatok területére esik) sötét, hideg és egyetlen franciaágy által van berendezve. Szintén fontos szimbolika, hogy a szoba méretei miatt ezt az ágyat egyetlen oldalról lehet csak megközelíteni – azaz itt sincs helye egy leendő másik félnek. A Karrier és a Hírnév területein szinte semmi sem utalt a vágyaira, pedig elismert szakember, aki sokakkal dolgozik együtt. Számos dísztárgy és irat kötötte T.-t a múlthoz, amiket elmesélt a konzultáció során. Ez energetikailag megnehezíti az előrenézést és a lehetőségek bevonzását.

Mi az, amin változtattunk?

Elsődlegesen a hálószoba ’kétszemélyessé’ tételén dolgoztunk, de szimbolikusan a többi kapcsolatának az aktiválása is itt van. A szobát dekorációval és a függöny elhúzásával tette otthonosabbá. A konyhában csak részlegesen működött a tűzhely, ami mindig egy szimbóluma a bőségnek. A tűzhelyen lévő papírkupacok tovább rontották az esélyeket, így azt rendezte és működőképessé tette a tűzhelyet.

Milyen eredmények lettek?

Néhány napon belül ’bejelentkeztek az exek’, ami a Kapcsolat terület felturbózásának hatása – és ezt követően elkezdtek ’új jelöltek’ is feltűnni a színen. Egészsége javulni kezdett és munkájában is új dolgokat fedezett fel.

'Nem jól megy a vállalkozásom...'

Élethelyzet:

D. számos nehézségen ment keresztül a konzultáció előtti egy évben. Egy új párkapcsolatban van, és hol a saját, hol új párja lakásában vannak. Saját lakása egyszersmint munkastúdiója is, hiszen stílustanácsadással foglalkozik. A saját kliensek némileg megcsappantak, így el kellett vállalnia egy félállást is közben. Ebben a helyzetben akarta a Feng Shui tanácsadást, hogy segítsünk egyenesbe kerülni.

Mit láttam a konzultáció során az otthonukban?

D. otthona barátságos, szépen kialakított. Elsőre fel sem tűnik, de a lakás területén jön-megy a társasház liftje, és hiányzik a ’Tudás és Bölcsesség’ területe is, hiszen a lépcsőház veszi el a lakásának azt a részét. A szépség és stílustanácsadás munkából adódóan az ezen a területen lévő fürdőszobát ő ugyan ’munkahelynek’ is kezeli, mégis kevés dolog árulkodott valódi munkájáról a lakásában. A másik érdekes megfigyelés a hálószoba volt, amit ’valahogy sosem szeretett belakni’. Egy ágyon és egy kis fém szekrényen kívül nem is nagyon volt mással díszítve. Az EMF sugárzás az ágyon a fej körül azonban elég magas volt, a falból jőve.

Mi az, amin változtattunk?

A liftakna ’ottlétén’ úgy tudtunk ellensúlyozni, hogy a nagy és gyakori ’lefelé menő energiákat’ ellensúlyoztuk felfelé mutató szimbólumokkal, melyeket a lakásban lévő – a liftaknak falának másik oldalára eső – falra helyeztünk fel. A kieső Tudás és Bölcsesség területet pedig a hálóban lévő lépcsőházfal lakásban lévő faloldával ellensúlyoztunk, miközben stratégiailag olyan dolgokat hoztunk be oda, amelyek számára a Tudást és Bölcsességet jelenthetik. A Karrier és a Hírnév területeket is feldobtuk olyan dolgokkal, amelyek D. számára jelentenek valami pozitívat, ami örömmel és ambícióval töltik el, amikor ránéz ezen területekre.

Milyen eredmények lettek?

Ca. 2 héttel az átrendezés után D. kapott két új álláslehetőséget, és ügyfeleinek száma is elkezdett nőni.

6 + 13 =

Az adatkezelési szabályokat elfogadom és tudomásul veszem, hogy adataimat az általam kezdeményezett kapcsolatfelvétel céljából a címzett a velem történő kommunikáció során felhasználja.

Call Now Button