Frank Benedek Feng Shui tanácsadó

2005 környékén kezdtem el érdeklődni a Feng Shui iránt, és autodidakta módon fejlesztettem magamat 2021 végéig, könyveket bújva és saját otthonunkban kipróbálva a javaslatokat. Olyan sok minden működött, hogy egy ponton túl már nem kételkedtem, csak csináltam a megvalósítást, a finomhangolásokat, a feltérképezést, a vágyaim kifejezését és vártam az eredményeket, amelyek hol hamarabb, hol később, de beteljesedtek. 2022-ben ’hivatalossá’ tettem Feng Shui iránti érdeklődésemet, és képzett FS tanácsadóvá váltam, Karen Rauch Carter képzésén. Azóta a Repülő Csillag (Flying Stars) irányzatot is elsajátítottam és hiszem, hogy ezen eszköztárakkal komoly eredményeket lehet elérni, ha valaki valóban szeretné a változást.  

Jelenlegi életemet tudatosan alakítottam és építettem fel, és ugyan a mindennapi kihívások engem sem kerülnek el, mégis nagyvonalakban azt mondhatom, hogy rendben van az életem. Szakmailag és magánéletileg, hobbik és vágyak tekintetében egyaránt.

Intuíciómra hallgatva alakítottam eddigi karrieremet és hoztam meg számos magánéleti döntést, melyeket a Feng Shui-val támogattam. 2013 óta dolgozom akkreditált coachként és trénerként (erről itt tudhatsz meg többet), így az emberekre történő ráhangolódási képességemet használom olyankor is, amikor Feng Shuival dolgozom. Kérdezek, továbbgondolok, visszatükrözök, házifeladatot adok; akadályozó gondolkodási mintázatokat segítek átalakítani támogatóvá, hogy ügyfeleim egy következő körbe léphessenek, ahol sikeresebbnek élik meg mindennapjaikat.

Frank Benedek

Feng Shui tanácsadó

+36 30 251 1576

Call Now Button